Reparation af stuk

Alt i restaurering og renovering af stuk

Trænger din stuk til reparation?

Wollerup Stuk kan hjælpe med reparation og restaurering af din stuk. Hos Wollerup Stuk forstår jeg vigtigheden af at bevare historiske detaljer og sikre, at stukken altid er i pæn og præsentabel stand.

Uanset om du har brug for mindre reparationer eller omfattende restaurering af stuk, kan Wollerup Stuk håndtere opgaven med stor omhu og ekspertise.

 • Reparation af stuklofter
 • Udbedring af revner
 • Renovering efter vandskade

Når det kommer til reparation af stuk, kan mindre reparationer af eksisterende stuk klares i jeres bolig. I visse tilfælde kan dele af stukken være så beskadigede, at det er nødvendigt at skabe en ny stuk til at erstatte dele – eller endda erstatte hele den eksisterende stuk. I sådanne tilfælde tager jeg et præcist aftryk af jeres stuk og producerer en ny stuk med samme stil og udtryk på mit værksted i Rødovre.

Stuk i verdensklasse

Min store vision er, at mine produkter og ydelser altid skal være af højeste kvalitet, og til konkurrencedygtige priser.
Jeg tager imod mange forskellige typer opgaver, så længe jeg kan stå inde for, at kvaliteten er i overensstemmelse med dine ønsker som kunde.

Kontakt os

Hvorfor vælge Wollerup Stuk?

Wollerup Stuk tilbyder et helt unikt koncept, der gør det muligt for dig at sætte dit helt eget personlige præg på din stuk. Gør dine idéer til virkelighed og bliv din egen designer af dit rums vægge og lofte.

 • Håndlavet stukarbejde i Danmark

  Vælg Wollerup Stuk når du vil opleve det gode, danske håndværk.

 • Medlem af Dansk Byggeri

  Vi er medlem af Dansk Byggeri. Din sikkerhed for en stukkatør med garantiordning.

 • Konkurrencedygtige priser

  Få et uforpligtende tilbud og en skarp pris på dit næste stukarbejde.

Har du haft en vandskade?

Har du haft en vandskade eller et andet uheld i loftet, hvor din stuk er blevet beskadiget, så er det ikke altid nødvendigt at udskifte hele stukken. Noget stuk kan sagtens reddes med en reparation.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om mulighederne for reparation af stuk. Du er velkommen til at sende mig billeder af din skade, så finder vi sammen en løsning, der både er holdbar og med respekt for det æstetiske udtryk i rummet.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg er specialist i reparation af stuk, og tilpasser altid mit arbejde til dine specifikke behov. Mit mål er at levere en skræddersyet løsning, der matcher din bygnings arkitektoniske stil og bevarer dens oprindelige charme

Kontakt Wollerup Stuk på telefon 23 45 28 25 eller mads@wollerupstuk.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen. Så vender jeg retur med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.