Om os

Høj kvalitet og konkurrencedygtige priser

Om Wollerup Stuk

Min vision er, at mine produkter og ydelser altid skal være af højeste kvalitet, og til konkurrencedygtige priser.
Jeg tager imod mange forskellige typer opgaver, så længe jeg kan stå inde for, at kvaliteten er i overensstemmelse med kundens ønsker.

Duehøgen, som pryder Wollerup Stuks logo, var min farfars yndlingsfugl, og er derfor blevet et kendetegn for Wollerup-familien. Fuglen ses også i min fars og farbrors firmalogo hos Wollerup Kloak ApS, ligesom den sidder på min farfars gravsten.

Stuk i verdensklasse

Min store vision er, at mine produkter og ydelser altid skal være af højeste kvalitet, og til konkurrencedygtige priser.
Jeg tager imod mange forskellige typer opgaver, så længe jeg kan stå inde for, at kvaliteten er i overensstemmelse med dine ønsker som kunde.

Kontakt os

Hvorfor vælge Wollerup Stuk?

Wollerup Stuk tilbyder et helt unikt koncept, der gør det muligt for dig at sætte dit helt eget personlige præg på din stuk. Gør dine idéer til virkelighed og bliv din egen designer af dit rums vægge og lofte.

  • Håndlavet stukarbejde i Danmark

    Vælg Wollerup Stuk når du vil opleve det gode, danske håndværk.

  • Medlem af Dansk Byggeri

    Vi er medlem af Dansk Byggeri. Din sikkerhed for en stukkatør med garantiordning.

  • Konkurrencedygtige priser

    Få et uforpligtende tilbud og en skarp pris på dit næste stukarbejde.

Om Mads Wollerup

Mit navn er Mads Posselt Wollerup, jeg er 28 år og bor i Herlev med min kæreste Charlotte. Jeg har beskæftiget mig med stuk siden 2013 og blev udlært stukkatør i 2016.

Jeg er vokset op med to selvstændige forældre, og har derfor altid haft en drøm om, selv at skulle være selvstændig en dag. Jeg kan godt lide udfordringer og at skabe et godt stykke arbejde med mit eget personlige præg.

Hver opgave får min fulde opmærksomhed, jeg er meget kvalitetsbevidst og detaljeorienteret i mit arbejde som stukkatør.